People2travel uw partner op reis

Home

OVERWINTEREN/LONG STAY

Heeft u al eens gedacht om de koude wintermaanden te ontlopen maar nog geen ervaring hierin, dan raden wij u aan eens te starten met een maand te verblijven op Tenerife. Op deze manier kunt u ervaren in hoeverre u het prettig vindt om toch een tijdje van huis te zijn. Het zonnige klimaat (aangenamer dan in Zuid - Frankrijk , Portugal of Spanje). Zuid – Tenerife  heeft 350 dagen per jaar aangenaam weer, kachels, dikke dekens en een warme jas zijn nooit nodig! U verblijft in een aangenaam sub-tropisch micro klimaat, specifiek voor de omgeving van Adeje, waar het altijd lente is.

Wij raden u aan om te kiezen voor een comfortabel appartement met toch zeker 1 slaapkamer, uiteraard zijn er voor u ook sfeervolle luxe huizen en villa’s. De studio’s hebben geen slaapkamer en in deze moet u voor uzelf bedenken of u het prettig vindt om langer in de woonkamer ook te moeten koken, eten  evt. gasten  ontvangen en slapen.

Omdat u langer gaat huren zijn de prijzen ook aantrekkelijker. De kerstperiode echter niet dan zijn alle accommodaties 50% duurder tenzij u een aaneen gesloten periode boekt waar ook de kerst invalt van b.v. november tot en met februari.

Voor de overwinteraars, de long stayers heeft People2Travel een speciaal ontmoetingsprogramma. Hierin vertellen wij u uitgebreid wat de mogelijkheden op het eiland zijn en waar u op eenzame dagen toch naar toe kunt om uw verblijf aangenaam te maken. People2Travel heeft hiervoor een speciaal programma. Wanneer u besluit alleen te komen zullen die momenten uw verblijf veraangenamen.

Tijdens uw verblijf kunt u ons goed bereiken. Bij We Do Care kunt u een verzorg/service pakket samenstellen indien er lichamelijke problemen zijn of  ontstaan,  wij  helpen u en kunnen daar waar nodig  u ter zijde staan. Wij raden u aan van tevoren bij uw ziektekostenverzekering te informeren naar de tegemoetkoming in de eventuele extra zorgkosten. In Tenerife heeft men goede ziekenhuizen en nazorg zodat een eventuele behandeling in Nederland ook tijdens uw verblijf op Tenerife kan worden voortgezet. Begeleiding van en naar uw vakantiebestemming kunt u ook bij People2Travel inkopen.

De prijzen per maand zijn vanaf €  850,-- exlc. Vliegreis en transferkosten in Nederland. Op Tenerife zijn de transferkosten volgens lokaal tarief. Bij verblijf langer dan een maand rekenen wij voor de goede bereikbaarheid niets. Mocht u echter daadwerkelijk gebruik maken van één van onze diensten dan vragen wij u gemiddeld  € 15 tot 20,-- per uur. People2Travel heeft een full-service team, mocht u problemen hebben met internet, het  huren van een auto, het halen van grote boodschappen, het huren van een rolstoel of een rollator wij kunnen het allemaal voor u regelen.

 Wij nodigen u van harte uit op ons zonnige eiland en informeren u graag over de vele mogelijkheden.